Turizm sektörü, Hint pazarı için bir araya geldi

Antalya’daki turizm sektörü, Hint pazarında gelinen nokta ve izlenecek yol haritasını masaya yatırmak üzere toplandı.Antalya Valisi Münir Karaloğlu...

Turizm sektörü, Hint pazarı için bir araya geldi

Antalya’daki turizm sektörü, Hint pazarında gelinen nokta ve izlenecek yol haritasını masaya yatırmak üzere toplandı.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında toplanan turizm sektör temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Hint Pazarı turizminde daha önce yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere valilik binasında bir araya geldi.
Toplantı öncesinde gazetecilere bir açıklama yapan Vali Münir Karaloğlu, “Hint pazarıyla ilgili bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla ilgili geldiğimiz nokta ve bundan sonrasını nasıl planlarız, daha ete kemiğe bürünmüş hale nasıl getirebilirizi hem turizmin sivil toplumuyla hem de sektörüyle beraber konuşalım tartışalım düşüncesiyle bu toplantıyı yaptık” dedi.
2016 turizm krizi sonrası Antalya’da turizm pazarı ile ürün pazarının çeşitlendirilmesi yönünde ciddi bir gayret sarf ettiklerinin altını çizen Karaloğlu, “En büyük hedef pazarlardan bir tanesi Hint pazarı. Özellikle düğün ve kongre konusunda önemli bir pazarımız. 2-3 yıldır yapılan çok ciddi çalışmalar var. O bölgede ve burada yapılan çalışmalar var. Tüm bu çalışmaların tamamını değerlendireceğiz ve bundan sonrası için yeni bir yol haritası belirleyeceğiz” diye konuştu.
Kasraloğlu’nun açıklamasının ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.