Tamer Group, varlık yönetim şirketi için BDDK’dan onay aldı

Tamer Group, geçtiğimiz haftalarda yeni varlık yönetim şirketi için BDDK’dan onayı aldığını açıkladı.Uzlaştırma, Turizm ve İnşaat sektörlerinde faaliyet...

Tamer Group, varlık yönetim şirketi için BDDK’dan onay aldı
Tamer Group, geçtiğimiz haftalarda yeni varlık yönetim şirketi için BDDK’dan onayı aldığını açıkladı.
Uzlaştırma, Turizm ve İnşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Tamer Group, 20 milyon TL sermayeli yeni varlık yönetim şirketi için geçtiğimiz haftalarda BDDK’dan onayı aldığını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; Mart 2017 içerisinde aktif olarak faaliyete geçmesi planlanan şirket, bu sektöre de bir ilk getirerek ’Ticari Borçlanma’ alanında aktif rol oynayacağını belirtildi. Türkiye’de ilk kez uygulanacak bu sistemin, borçlarından dolayı sıkıntı yaşayan başta turizm, sanayi, tarım, bilişim ve perakende alanında ki yatırımlar olmak üzere bir çok sektöre can simidi olmayı hedeflediği kaydedildi.
Tamer Group’tan yapılan açıklamada; halen uzlaştırma, turizm ve inşaat sektörlerinde yürüttüğü faaliyetlerine ek olarak yeni varlık yönetim şirketi ile büyümeye devam edeceği bildirildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.