Sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasına ilişkin, "Sayın Başbakanımızın, hemen bizim...

Sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasına ilişkin, \"Sayın Başbakanımızın, hemen bizim yanımızda soyadı gibi yıldırım hızıyla verdiği talimat neticesinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız gerekli düzenlemeyi yaptı. Sigorta acentelerinin 20 yıllık hayali bir günde gerçek oldu” dedi.
ATO’nun girişimleri sonuç verdi ve sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’nin dünkü mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. ATO Başkanı Baran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyareti sırasında sigorta acentelerinin KOBİ statüsüne alınması konusunda destek istediğini hatırlatarak, “Sayın Başbakanımızın, hemen bizim yanımızda soyadı gibi yıldırım hızıyla verdiği talimat neticesinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız gerekli düzenlemeyi yaptı. Sigorta acentelerinin 20 yıllık hayali bir günde gerçek oldu” ifadelerini kullandı.

16 bin sigorta acentesi KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek
Sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınması kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye teşekkür eden Baran, karar sayesinde Türkiye genelinde 16 bin sigorta acentesinin KOSGEB desteklerinden faydalanabileceklerini kaydetti. Baran, şunları kaydetti:
“Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü olmak üzere tüm kabine üyelerine şahsım ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunarım. Üyelerimizin sorunlarını aktardığımızda çözüm üretilmesi bizim geleceğe yönelik umutlarımızı daha da artırıyor.”
Konuyu gündeme getiren ATO Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesine de teşekkür eden Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasının sektörün gelişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü