"Samsun EV’leniyoruz 2018 Fuarı” yarın açılacak

Samsun’da 08-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek “2. EV’leniyoruz Fuarı”, kapılarını yarın ziyaretçilere ikinci kez açacak.TÜYAP tarafından, Samsun...

Samsun’da 08-11 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek “2. EV’leniyoruz Fuarı”, kapılarını yarın ziyaretçilere ikinci kez açacak.
TÜYAP tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2018, 2.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
Fuarın evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu belirten TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz fuarımıza geçtiğimiz yıl ilgi çok yüksekti, 32 bini aşkın kişi fuarı ziyaret etti. Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek bu fuarda, katılımcı firmalarımız önemli iş bağlantıları gerçekleştirecek, ürün ve hizmetlerini on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacaktır. Evlilik hazırlıkları yapanlar ve evini yenilemek isteyenler için yorucu geçen süreci, onlarca konu başlığına ilişkin yüzlerce seçeneği tek çatı altında sunacağımız Samsun 2. EV’leniyoruz Fuarı ile kolaylaştırıyoruz” dedi.
Girişin ücretsiz olduğu 2. Ev’leniyoruz Fuarı, 8-10 Şubat tarihleri arasında 10.00- 20.00, 11 Şubat günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
EV’leniyoruz Fuarı’nın Kapsamı: Gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, çiçekçiler, kuaför ve güzellik salonları, hediyelik eşyalar, takı ve kuyumcular.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü