Makeblock, ödüllü ürünlerini Berlin’de sergiliyor

STEM eğitimi ve DIY robot teknolojisinin önde gelen şirketlerinden Makeblock, ödüllü ürünleri olan Makeblock Neuron ve Airblock’u 6 Eylül tarihine kadar IFA...

Makeblock, ödüllü ürünlerini Berlin’de sergiliyor
STEM eğitimi ve DIY robot teknolojisinin önde gelen şirketlerinden Makeblock, ödüllü ürünleri olan Makeblock Neuron ve Airblock’u 6 Eylül tarihine kadar IFA Berlin’de sergileyeceğini duyurdu.
Robot teknolojisi firması Makeblock, ödüllü ürünlerini 6 Eylül tarihine kadar IFA Berlin’de sergileyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, ödüllü Makeblock Neuron’un, STEM eğitimine yönelik elektronik yapı bloğu platformu olduğu, kullanıcıların, Pogo pin vasıtasıyla farklı bloklar arasında bağlantı sağlayarak sezgisel akış esaslı programlama uygulaması ile blokları eşleştirdiği bilgisi verildi. Tüm programlama seviyelerindeki yapımcıların, yenilikçi elektrikli araçları kolaylıkla üretebildiği ifade edildi. Diğer ödüllü ürün Airblock’un, hava yastıklı araca, bir arabaya ve daha fazlasına kolaylıkla dönüştürülebilen ilk modüler insansız uçak olduğu söylendi.
Kurucu ve CEO Jasen Wang konu ile ilgili yaptığı açıklamada, \"Almanya, Amerika ve Güney Kore’nin tasarım uzmanları tarafından bu ödüllere layık görüldüğümüz için gurur duyuyoruz. Ürün tasarımı ve Ar- Ge alanındaki etkin çalışmalarımızı ve heyecanımızı sürdürerek Avrupa ve dünya çapındaki kullanıcılarımıza daha eğlenceli ve interaktif STEM ürünleri sağlamaya devam edeceğiz\" şeklinde konuştu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü