İsviçreliler Paskalya ve tatil için Türkiye’yi tercih ediyor

Almanya’dan sonra İsviçre’de Türkiye’yi tercih edenlerin sayısında ciddi bir artış var. İsviçre’nin yaygın gazetelerinde Tages Anzeiger’in yaptırdığı...

İsviçreliler Paskalya ve tatil için Türkiye’yi tercih ediyor

Almanya’dan sonra İsviçre’de Türkiye’yi tercih edenlerin sayısında ciddi bir artış var. İsviçre’nin yaygın gazetelerinde Tages Anzeiger’in yaptırdığı araştırmada, İsviçrelilerin iki yıl aradan sonra Türkiye’ye yöneldiklerini belirterek, İsviçrelilerin en çok tercih ettikleri tatil beldelerinin başında Türkiye’nin geldiği tespit edildi.
Yapılan araştırmada İsviçrelilerin Paskalya’da tatil ülkesi olarak Türkiye ve şehir olarak da İstanbul’u tercih ettikleri belirlendi.
İsviçre’nin önemli seyahat operatörlerinden Hotelplan, Türkiye’ye yapılan rezervasyonlarda bir önceki yıla oranla yüzde yüz seksen artış olduğu buna rağmen 2015 yılı rakamlarını henüz yakalayamadıklarını açıkladı. Tur operatörü Koni ise yaz tatillerini Türkiye’de geçirmek isteyenlerin büyük bir bölümünün ailelerden oluştuğunu bu yaklaşımında Türkiye’ye olan güvenin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Tui ise Türkiye’ye olan ilginin yalnızca fiyatların cazip oluşundan kaynaklanmadığını, güven, kalite ve hizmetinde büyük önem taşıdığını açıkladı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.