ETSO yönetimi görev bölümü yaptı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi’nin geçen hafta yaptığı seçimin ardından belli olan ETSO Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev bölümü...

ETSO yönetimi görev bölümü yaptı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclisi’nin geçen hafta yaptığı seçimin ardından belli olan ETSO Yönetim Kurulu, ilk toplantısında görev bölümü yaptı.
Toplantıda yapılan seçimde Yönetim Kurulu üyeleri; Muharrem Özdemir ve Hüseyin Polat Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevine seçildi. Toplantıda Vakur Alemdar ise Muhasip Üye olarak görev aldı. Diğer yönetim kurulu üyelerinin de ihtisas komisyonlarında komisyon başkanı olarak görev alacakları ifade edildi.
Toplantıda hazır bulunan Meclis Başkanı Saim Özakalın, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü