1 Mayısta iş kazasında ölen genç işçi göz yaşlarıyla uğurlandı

Bursa’da, 1 Mayıs İşçi Bayramında iş kazası neticesinde hayatını kaybeden genç işçi son yolculuğuna uğurlandı.Gemlik’te faaliyet gösteren bir sanayi...

1 Mayısta iş kazasında ölen genç işçi göz yaşlarıyla uğurlandı
Bursa’da, 1 Mayıs İşçi Bayramında iş kazası neticesinde hayatını kaybeden genç işçi son yolculuğuna uğurlandı.
Gemlik’te faaliyet gösteren bir sanayi kuruluşunda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde meydana gelen iş kazasında, Orhangazili Şevket Tabla hayatını kaybetti. Fabrika sahasında zemin boyası yapan ve taşeron bir firmada çalıştığı öğrenilen 36 yaşındaki Şevket Tabla, tavan vincinin kancasının çarpması sonucu ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Şevket Tabla, bugün Orhangazi’de toprağa verildi. Gazi Orhanbey Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda STK temsilcisi ve siyasi parti temsilcisi katıldı. Genç işçinin eşi Halime Tabla, ilkokul 2. sınıf öğrencisi olan 7 yaşındaki kızı Nisanur, 3 yaşındaki oğlu Muhammet Musa göz yaşlarına boğuldu. Şevket Tabla, ilçe kabristanına defnedildi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü