Zamandan ve iş gücünden tasarruf

Marmaris Belediyesi’nin geçen yıl araç filosuna dahil ettiği bahçe atıkları öğütme makinası hem zamandan hem iş gücünden tasarruf sağlıyor. Makine ile 3 kamyonluk bahçe atığı yerinde öğütüldü.

Zamandan ve iş gücünden tasarruf

Marmaris Belediyesi’nin geçen yıl araç filosuna dahil ettiği bahçe atıkları öğütme makinası hem zamandan hem iş gücünden tasarruf sağlıyor.  Makine ile  3 kamyonluk bahçe atığı yerinde öğütüldü. 
Aydem tarafından Armutalan’da gerçekleştirilen budama çalışması sonucu çıkan bahçe atıklarının, makine araç parkına taşınması yerine, bulunduğu noktada öğütülmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine dal öğütme makinası çalışma sahasına götürülerek, yaklaşık 3 seferde taşınacak organik atıklar yerinde öğütüldü. Yapılan işlemin ardından öğütülmüş atıklar tek seferde kompost gübre yapılmak üzere seraya nakledildi . Belediye sınırları içerisinde yer alan park ve yeşil alanlardan çıkan bahçe atıkları bu makinada öğütüldükten sonra tekrar organik materyal olarak doğada kullanılıyor böylece hem işgücü ihtiyacı azalıyor hem de nakliye ve depolama gibi bir çok işlemden tasarruf ediliyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü