Yüzde Yüz Yerli Üretim Paneli

Marmaris’te “Yüzde Yüz düşünce, yüzde yüz yerli üretim, doğru tercih “ konulu panel düzenlendi.Panelin konuşmacıları arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu da vardı.

Yüzde Yüz Yerli Üretim Paneli

Muğla Üniversitesi Gençlik  Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfedarasyonu tarafından Marmaris’teki bir otelde  “Yüzde Yüz düşünce, yüzde yüz yerli üretim, doğru tercih “ konulu panel düzenlendi.Panel için Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, kurulan stantlarda sergilenen ve öğrenciler tarafından hayata geçirilen projeleri inceledi.

Panele, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar’ın yanı sıra kamu kurumlarının müdürleri ve bazı siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Panelin katılımcıları arasında GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan,  Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, Gençlik ve Spor Federasyonu Başkanı Güngör Doğanay, , yılın genç girişimcisi Duygu Yılmaz yer aldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Gençlik Araştırmalar Merkezi Müdürü Zekeriya Bingöl, panelin açılış konuşmasını yaptı.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Rektörü Mansur Harmandar da yerli üretimin önemine değindi.

Öte yandan Veli-der Marmaris Şubesi ise  panele velilerin izni olmadan öğrenci götürüldüğü iddiasında bulundu. Bu duruma tepki gösterdi. Velider Marmaris Şube Başkanı Fatma Uçar, “Öğrencilerimizin tek bir siyasi parti propagandası ile düzenlenen panele neden götürülüyor? Velilerin izni alınmadan okul müdürlerinin çocukları konferansa götürme yetkileri nedir? sorusunu soruyoruz.Veli-der olarak çocukların siyasete alet edilmemesi gerektiğini söylüyoruz.” Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü