"Yüzde 80'nin üzerinde hayır oyu bekliyorum"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm bugün Marmaris’e geldi. CHP’li vekiller ilçe binasında basın toplantısı düzenledi. Referanduma ilişkin önemli açıklamalar yaptılar.

CHP  Genel Başkan Yardımcısı  Zeynep Altıok ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette referanduma ilişkin basın açıklaması yapıldı.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Marmaris’teki referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Marmaris’in hayır oyunda Türkiye rekoru kıracağını söyledi.

Ünlü “ Referandum çalışmamızın 6. Haftasını bitirdik. Yüzde 60 ziyaretlerimizi tamamladık.  Hayır diyenlerin oranı yüzde 80’nin üzerinde . İkinci tur ziyaretlerimize başladık. Kararsız seçmenlerle görüşüyoruz. Kararsızlar dağıtıldığında hayır oranı Türkiye’deki en yüksek oran olacaktır. Biz bu çalışmaları sivil toplum örgütleriyle birlikte yürütüyoruz.” Dedi.

CHP  Genel Başkan Yardımcısı  Zeynep Altıok da CHP Marmaris İlçe Örgütünün başarılı çalışmalarını takip ettiklerini belirterek söze başladı.

Altıok “ Marmaris’te olmak bizim için çok anlamlı. Marmaris’in başarılı bir örgüt olduğunu biliyorum. Umut verici gelişmeler var Marmaris’te. Umudu, iyiliği büyütmeye geldik. “ dedi.

Altıok , referandumda hayır demek için çok sayıda neden olduğunu ifade ederek “ adil , demokratik devlet için bağımsız yargı için hayır diyoruz. Hayır diyenlerin bastırıldığı bir dönemdeyiz. Umut bizden yana anketler de gösteriyor. İktidar Evet’i anlatamıyor. Biz evet diyenlerin de evet diyebilmesi için hayır diyoruz” dedi.Altıok , Türkiye yönetiminin tek adama bırakılamayacağını ifade etti.

CHP’li milletvekili Mehmet Tüm de anayasa değişikliğine ilişkin “ Bu sıradan bir seçim değil. AKP’li, MHP’li, Saadet Partili ve yine diğer partilerden çok sayıda hayır diyecek var. Hayır’ın çok gerekçesi var. Hayır’lar , Evet’in çok önünde. Evet demek için hiçbir neden yok. Hayır demek için bin neden var.” Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.