Yönetmeliğe aykırı tabelalar kaldırılıyor

Tepe Mahallesi, İrimiçi Mevkii’nde, bölgenin yenilenen yüzüne yakışmayan; İlan, Reklam, Tanıtım ve Tabela Yönetmeliği'ne aykırı tabelalar kaldırılıyor

Yönetmeliğe aykırı tabelalar kaldırılıyor

Marmaris Belediyesi’nin kış döneminde yürüttüğü altyapı ve düzenleme çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşan Tepe Mahallesi, İrimiçi Mevkii’nde, bölgenin yenilenen yüzüne yakışmayan; İlan, Reklam, Tanıtım ve Tabela Yönetmeliği'ne aykırı tabelalar kaldırılıyor.

Şehrin kalitesi son yıllarda yapılan çalışmalarla artarken, geçmişten kalan uygulamalar kent estetiğine aykırı bir görüntü yaratıyor. İşte bunun son örneği Tepe Mahallesi 31 sokakta yaşanıyor. Ekiplerin kış dönemi boyunca gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmaları sonucu tamamen yenilenen ve değeri artan bölgede, mahalle yaşayanlarının da istekleri doğrultusunda görüntü kirliği yaratan tabelalar Zabıta Müdürlüğü’nün çalışmasıyla tespit edilerek, kaldırtılıyor. Cadde ve sokaklarda yaptığı her yenileme faaliyetinde vatandaşlardan da evlerine ve işyerlerine bakım yaparak, aykırılıkları düzelterek çalışmalara destek olunmasını isteyen yetkililer, çağrılarını bir kez daha yenileyerek “Sokak tamam, sıra tabelalarda” diyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.