Yılın basın fotoğrafları sergisi Marmaris'te

TFMD tarafından düzenlenen “Yılın Basın Fotoğrafları 2018” yarışmasında dereceye giren fotoğraflardan oluşan özel sergi, Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen Anadolu Medya Buluşması’nın yapılacağı Otel’de açılıyor.

Yılın basın fotoğrafları sergisi Marmaris'te

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Yılın Basın Fotoğrafları yarışmasının 2018 ayağında dereceye girmiş fotoğraflardan oluşan özel sergi Marmaris’te. “Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018”in en iyi fotoğrafları, Marmaris Belediyesi tarafından turizm kentine taşındı.
Anadolu Medya Buluşması’nın gerçekleştirileceği Sentido Orka Lotus Beach Otel’in giriş katındaki özel bir bölümde beğeniye sunulacak olan sergi 27 Nisan’dan itibaren gezilebilecek ve 30 Nisan Pazartesi akşamına kadar açık kalacak.

BELEDİYE BAŞKANI ACAR: “TURİZM, KÜLTÜR-SANAT İLE ZENGİNLEŞECEK”


Yurdun dört bir yanından etkinliğe katılacak Anadolu medyasının temsilcilerinin yanısıra otel konuklarının da sergiyi gezebileceklerini dile getiren Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “Gerçekten etkileyici fotoğrafların olduğu çok güzel bir sergiyi böylesine önemli bir etkinlikle eş zamanlı Marmaris’e taşıdık. Türkiye’nin en iyi foto-muhabirlerinin objektifinden yansıyanları Dünyanın dört bir yanından gelerek Marmaris’te tatil yapan misafirlerimiz de görecek. Kültür-sanat ile zenginleştirmek istediğimiz turizm sektörümüz için anlamlı bir etkinlik olacak” diye konuştu.

TFMD BAŞKANI ÖZEL: “DİLERİM BEĞENİRLER”


Marmaris’in, Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018 sergisine ev sahipliği yapacak olan Ankara’nın ardından ilk şehir olduğunu dile getiren Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, “Bizler eserleri jüri üyeleriyle birlikte özen göstererek seçtik. Hepsini çok beğendik. Dilerim Marmaris’te ağırlanacak yerel gazeteciler ve diğer konuklar da beğenirler” diye konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü