Yılın bisiklet rotalarına aday gösterildi

Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet rotaları , Hollanda’da yılın bisiklet rotalarına aday gösterildi.

Yılın bisiklet rotalarına aday gösterildi

Marmaris Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısında ikisi gündem dışı olmak üzere dokuz maddeyi  karara bağladı.

2018 yılı tatil dönemi Ağustos ayı olarak belirlendi. Denetim Komisyonu üye sayısının dört kişiden oluşması kabul edildi. Komisyon üyeleri Hakkı Şevket Bayındır, Acar Ünlü, Zeki Danışman ve Hasan Yıldırım oldu. Toplantıda meclis başkanı ile üyelerine, meclis ve komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkı ödeneği de belirlendi. Belediye memur norm kadrolarında, dolu kadro derece değişikliği yapılması karara bağlandı. Sözleşmeli çalışan personellerin hizmet sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi konusu da görüşüldü. Belediye Başkan Yardımcılarına verilecek olan aylık ödenekler de belirlendi. Kemeraltı Mahallesi 146. Sokakta bulunan yol düzenlemesi ile oluşan kavşağa Ömer Mengi’nin adının verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda gündem dışı maddelerden biri de Hollanda’da da 9 ile 10 Ocak tarihlerinde  düzenlenecek Hollanda Bisiklet ve Yürüyüş fuarına katılımdı. Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yollarının, Hollanda’da yılın bisiklet rotalarına aday gösterildiği açıklandı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, adaylıkla ilgili dosyanın teslim edilmesi ve görüşmelerin yapılması amacıyla özel kalem müdürü Sedat Kirt’in fuara katılımını oyladı. Madde oy birliği ile kabul edildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.