Yeşil sahada moral depoladılar

2. Atatürk Kupası Köylerarası Futbol Turnuvası devam ediyor. Turnuvanın bu haftaki açılış maçını Marmaris Belediyesi ile CHP Marmaris İlçe Başkanlığı futbol takımları yaptı. 5-3 Marmaris Belediyesi takımının galip olduğu maçta renkli görüntüler oluştu.

Yeşil sahada moral depoladılar

CHP Marmaris Gençlik Kolları tarafından bu sene ikincisi düzenlenen Atatürk Kupası Köylerarası Futbol Turnuvası’nın bu haftaki açılış maçını Marmaris Belediyesi ile CHP Marmaris İlçe Başkanlığı futbol takımları yaptı.

Marmaris Belediyesi takımında Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye Başkan Yardımcıları İsmet Kamil Öner ve Dursun Kaplan ile birim müdürleri ve belediye çalışanları forma giydi. CHP Marmaris İlçe Başkanlığı takımı da sahaya CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün kaptanlığında çıktı.

Seyirciler de maçı izlemek için tribünleri doldurdu. Maçın ilk vuruşunu Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar yaptı. Maçı izleyenler arasında CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Bekir Perçin de vardı. Maç keyifli bir çekişmeye ev sahipliği yaptı.

Renkli görüntülerin yaşandığı maçın galibi 5-3 Marmaris Belediyesi takımı oldu. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, birlik ve beraberliği sağlayarak, iyi zaman geçirebilmek için etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, her yaşta sporun yapılabildiğini vurgulamak için sahaya çıktıklarını söyledi. Başkan Acar, spor organizasyonunu büyütmeyi planladıklarını açıkladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü