"Yerel tohum-Temiz gıda" Pazarı

Kent Konseyi Çevre Grubu ve Yerel Tohum Derneği’nin uzun süren çalışması sonucu hayata geçirilen "yerel tohum - temiz gıda" pazarı Ekim ayında açılmıştı. Projede yer alan kişiler bir araya gelerek,pazarı daha iyi tanıtmak için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi Çevre Grubu ve Yerel Tohum Derneği’nin uzun süren çalışması sonucu hayata geçirilen "yerel tohum - temiz gıda" pazarının açılışı 22 Ekim’de yapılmıştı.Projede yer alan kişiler,8 haftadır faaliyette olan pazarı daha iyi tanıtmak için  neler yapılması gerektiği konusunu tartışmak üzere  kafede bir araya geldi.

Yerel Tohum Derneği Temsilcisi Pınar Ünlü 8 haftanın değerlendirmesini yaptı. 6 köylü iki şehirli üreticinin bulunduğu pazara ilginin iyi olduğunu belirten Ünlü “ üreticilerin ve pazarın yeterince tanıtıldığını düşünmüyoruz. Duymayan, bilmeyenler var. Bu konuda neler yapabiliriz o konuda sizlerin düşüncelerini almak için toplandık” dedi. Yerel Gıda Pazarı, her pazar günü,Marmaris Belediyesi  Pazaryeri'nde kuruluyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.