Yeni Yıl Pazarı bir hafta daha uzatıldı

1 Ocak’ta sona erecek olan Marmaris Yeni Yıl Pazarı bir hafta daha uzatıldı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yoğun yağışlar nedeniyle stantlarını açamayan esnafın mağduriyetinin giderilmesi için pazarın bir hafta daha uzatılacağını açıkladı.

Yeni Yıl Pazarı bir hafta daha uzatıldı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Başkan Yardımcıları İsmet Kamil Öner ve Sedat Kirt, yeni yıl pazarını ziyaret etti.Başkan Acar,19 Mayıs Gençlik Meydanı ve Saman İskelesi’nde bulunan  standları tek tek dolaştı.Acar esnafla sohbet etti.Vatandaşlar da ziyaret sırasında Başkan Acar’a yoğun ilgi gösterdi.

Yeni yıl pazarında bulunan bazı stant sahipleri Aralık ayında yaşanan yoğun yağışlara işaret etti. Yağışlar nedeniyle bazı günler  stant açamadıklarını belirtti. Başkan Acar’dan pazarın bir hafta daha uzatılmasını istedi. Başkan Acar da bu talebi geri çevirmedi. Yeni Yıl Pazarı’nın bir hafta daha uzatılacağını söyledi.Pazarın  bir hafta daha uzatılması stant sahiplerini memnun etti.

Marmaris Belediyesi tarafından 1 Aralık ile 1 Ocak tarihleri arasında faaliyet göstereceği belirtilen Yeni Yıl Pazarı, Başkan Acar’ın talimatı üzerine bir hafta daha uzatılmış oldu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.