Yatlara ÖTV ve KDV Düzenlemesi

Hükümet, yabancı bayraklı yatların Türk Bayrağı’na geçişi için KDV ve ÖTV’de düzenleme yapmıştı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sahibi Türk olup , Türk Bayrağı’na geçmeyen tekneler için kısıtlayıcı düzenleme getireceklerini açıkladı.

Yatlara ÖTV ve KDV Düzenlemesi
  1. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı VIP açılış töreni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla gerçekleşti.
    Arslan, açılış töreninde kruvaziyer  turizmiyle ilgili yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.Bakan Arslan, Türkiye  kara sularında veya marinalarında Türk sahipli olup yabancı bayrakla dolaşan binlerce tekne  için KDV ve ÖTV’de düzenleme yaptıklarını hatırlattı.Arslan, Türk bayrağına geçmeyen teknelere kısıtlayıcı düzenleme getireceklerini açıkladı.Boat Show’da  fiyatı 4 bin liradan 3 milyon euroya kadar tekne, bot ve yatlar sergileniyor. 300'ün üzerinde tekne, yat ve yelkenlinin yer aldığı fuar, dünya markalarının en iddialı motor, yat ve yelkenlilerine ev sahipliği yapıyor.

  2.  

     

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü