Yanan evde çocuk paniği

Marmaris’teki 4 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan dairedeki televizyon bomba gibi patladı. Evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde olduğu düşünülen 6 yaşındaki engelli çocuk için ekipler alarma geçti.

Yanan evde çocuk paniği

Marmaris’te sabah saatlerinde Tepe Mahallesi’ndeki 4 katlı bir apartmanın zemin katındaki dairede yangın çıktı. Güzeyde Gürocak’ın üç çocuğu ile yaşadığı evde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. İki çocuğunu okula gönderen kadın, engelli çocuğu ile birlikte evdeydi.  Çocuğuna çizgi film izlemesi için televizyon açıp yan odaya geçti. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra  tüplü televizyon patladı. Evi bir anda alevler sardı. Genç kadın panikle dışarı çıktı. Engelli oğlu Emre’nin evde olduğunu düşünerek komşularından yardım istedi.Küçük çocuğun evde olduğunun söylenmesi üzerine zamanla yarış başladı.

İtfaiye ekipleri  bir yandan alevlere müdahale ederken diğer yandan içeride olduğu düşünülen engelli Emre’yi  aramaya başladı. Ancak   küçük çocuk aramalara rağmen bulunamadı.Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.Engelli çocuğun yangından önce arkadaşlarıyla oynamak için  evden çıktığı öğrenildi. Çocuğuna kavuşan anne Güzeyde Gürışık dakikalarca küçük Emre’ye sarılarak sevinç gözyaşı döktü.Gürışık, kül olan eşyaları ile birlikte sokakta kaldığını belirtip yetkililerden yardım istedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü