Yalancıboğaz'da hortum

Marmaris’te öğleden sonra Yalancıboğaz Mevkii’nde iki kez arka arkaya hortum meydana geldi. Yarım saat aralıklarla meydana gelen hortum nedeniyle bölgedeki marinada bulunan bazı teknelerde maddi hasar oluştu. Hortumda neyse ki yaralanan olmadı.

Yalancıboğaz'da hortum

Marmaris’in Yalancıboğaz Mevkii’nde saat 13,35 sıralarında hortum olayı yaşandı.Yalancıboğaz’daki marinanın bulunduğu bölgede yükselen hortum, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

O anlar cep telefonuyla kayıt altına alındı.Bu hortum etkisini kaybettikten yaklaşık yarım saat sonra bir hortum olayı daha meydana geldi.Yine Yalancıboğaz’da yaşanan hortum olayı Marmaris sahilinden de görüntülendi.

Hortumlardan birinin deniz açığında çıktığı ve dalış teknesinin batmasının neden olduğu öğrenildi. Batan teknede can kaybı yaşanmadığı ve maddi zarar meydana geldiği bildirildi.

Yarım saat arayla oluşan hortumlar nedeniyle bazı  lüks yelkenli yatların  ve otomobillerin  zarar gördüğü öğrenildi. Hortumların çıktığı anlarda bölgede bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Teknelerden  bazıları  karaya oturdu, yelkenlilerin direkleri kırıldı, beton iskelelerde çatlaklar, kırıklar oluştu. Milyonlarca liralık hasara yol açtığı tahmin edilen  felaket yüzünden yaralanan olmadığı öğrenildi.Yetkililer tarafından hortumların kısa sürede etkisini yitirmesinin büyük bir faciayı önlediği ifade edildi. Bölgede hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Çalışanlara yazık allah beterinden korusun

0 Gonul sarol, 21.11.2018 15:51