Vücut Geliştirme ve Fitness Festivali sona erdi

Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Festivali Marmaris'te gerçekleşti.

Vücut Geliştirme ve Fitness Festivali sona erdi

Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla, Dünya Vücut Geliştirme Federasyonu (WBBF) tarafından gerçekleştirilen ‘’World Grand Prix’i’ (Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Festivali) Türkiye’de ilk kez Marmaris’te yapıldı.

12-13 Mayıs tarihleri arasında Amiral Orhan Aydın Spor Salonunda gerçekleştirilen festivale 15 ülkeden, 24 kategoride yaklaşık 200 sporcu katıldı.

İlk kez düzenlenen festival kapsamında değerlendirmelerde bulunan WBBF Başkanı Cansun Özbaş; ‘’15 ülkeden 200 sporcu katılıyor. Turizm adına ve Marmaris’in tanıtımı için çok faydalı bir etkinlik. Bundan sonra bu festivali klasik hale getirmeyi düşünüyoruz. Festivale katkılarından dolayı başta Marmaris Belediye’si olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ediyorum’’ dedi. WBBF World Grand Prix’sin çok büyük ve önemli bir organizasyon olduğunun altını çizen Özbaş, “Sporcular uzun çalışmalar sonucunda buraya geldiler. Türkiye’nin en büyük hakem ve hocaları burada’’ şeklinde konuştu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Marmaris Belediyesi adına Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner verdi. Başkan Yardımcısı Öner; Marmaris’in tanımına katkıda bulunanlara desteklerinin süreceğini belirterek, festival yetkililerine teşekkür etti.

Öte yandan vücut geliştirme sporunun duayenlerinden milli sporcu Eryetiş Kurtaral da İsmet Kamil Öner'e belediyenin organizasyona vermiş olduğu destek için teşekkür plaketi verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.