Vandallar yine iş başındaydı!

Marmaris Belediyesi tarafından Armutalan Seyir Tepesi'ne yerleştirilen geri dönüşüm kutularına ve çöp konteynırlarına çevre vandalları tarafından zarar verildi.

Vandallar yine iş başındaydı!

Armutalan Seyir Tepe’de  manzaranın güzelliğine gölge düşürecek bir çevre olayı daha yaşandı.Bazı duyarsız kişiler, Marmaris Belediyesi tarafından bu noktaya konulan geri dönüşüm kumbaralarını ve çöp konteynırlarını kırıp uçurumdan aşağı yuvarladı. Çöpler ise çevreye saçıldı.

Manzarayı seyretmek için Seyir Tepesi’nde duran bazı tatilciler ise  gördükleri karşısında şoke oldu. Vatandaşlar duyarsızca hareket eden çevre Vandallarına tepki gösterdi.

Olay yerine giden ekipler , 4 geri dönüşüm kutusunun parçalanarak, 30 metrelik uçuruma atıldığını  gördü. Belediye temizlik işleri ekipleri, halat yardımıyla uçuruma inip, çöpleri topladı, parçalanan kutuları yukarı çıkardı. Daha önce de aynı noktadaki çöp konteynırına zarar verilmişti. Marmaris Belediyesi’nden yapılan açıklamada yılbaşından bu yana 50 geri dönüşüm kutusunun parçalandığı ve 30 yönlendirme levhasına zarar verildiği belirtildi. Geri dönüşüm kutularının yerine yenisinin konulacağını bildiren Marmaris Belediye yetkilileri, vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Uygun yere iki kamera koyun, sabırla takip edip yakalayın. Yaptırımsiz suç ile mücadele olmaz.

0 M.Murat YAVUZTURK, 07.04.2018 12:39

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü