Uzunyalı'daki bar yandı

Marmaris’te Cumartesi akşamı ı Uzunyalı Mevkii’nde bulunan bir spor barda yangın çıktı. Elektrik kutusunun kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin edilen yangında faciadan dönüldü. Yangın, işyerleri ve üstünde bulunan dairelere sıçramadan söndürüldü.

Uzunyalı'daki bar yandı

Marmaris’te bar yangınında faciadan dönüldü.Alevler Uzunyalı’daki bir spor barda yükseldi.Futbol maçını izlemek için çoğunluğu İngilizlerden oluşan turistler spor barını doldurmuştu.  Maç sırasında barın köşesinden bulunan elektrik kutusu bir anda kısa devre yaparak alev aldı. Bar içini kaplayan elektrik telleri yanarak buradan çıkan alevler çevreye sıçradı. Maç izleyen turistler panikle bardan dışarı çıkarak kaçtı. Kısa sürede büyüyen yangına çevreden gelen esnaflar yangın söndürme tüpleri ve hortumla su tutarak müdahale etti.

İtfaiye ekipleri yangını çevredeki  iş yerleri ve dairelere sıçramadan söndürdü. Soğutma çalışması sonrası Albatros adlı spor barda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Turistler, yaşanılan yangını cep telefonla çekerek sosyal medyalarından paylaştı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemede yangının elektrik kutusundaki kısa devreden kaynaklandığını belirledi. Barın üstünde bulunan daire sakinleri ile bar çalışanları arasında sözlü tartışma yaşandı. Araya giren polis iki tarafı uzaklaştırdı. Polis, yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü