UYUŞTURUCU KÖPEKLERİ

Milas’ta da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin güvenliği ve huzuru için genel asayiş denetimleri yapılıyor.

UYUŞTURUCU KÖPEKLERİ

Milas’ta da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin güvenliği ve huzuru için genel asayiş denetimleri yapılıyor. Denetimlere özel eğitimli bomba ve narkotik madde arama köpeği Boomer ve Oscar da katılarak bölgeye patlayıcı ve uyuşturucu girişine engel oluyor. 

Milas’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin güvenliği ve huzuru için ilçenin İzmir yönündeki girişinde 24 saat süreyle genel asayiş denetimleri yapılmaya devam ediliyor.


Denetimlere özel eğitimli patlayıcı madde arama dedektör köpeği 2 yaşındaki Alman Kurdu Boomer ve uyuşturucu madde arama dedektör köpeği 5 yaşındaki Belçika Malinois Kurdu Oscar da katılarak aktif görev alıyor.


Boomer ve Oscar ile yapılan incelemelerde köpeklerin tepki vermeleri üzerine kontrolleri yapılan araçlarda detaylı araştırma yapılıp, incelenerek patlayıcı ve uyuşturucu madde sevkiyatlarına geçit verilmiyor.

Yapılan birçok operasyonda büyük bir başarı göstererek patlayıcı ve uyuşturucu madde yakalanmasında önemli rol oynayan Boomer ve Oscar gösterdikleri başarının ardından eğitimcileri tarafından çeşitli yiyeceklerle ödüllendiriliyor.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü