Marmaris Uğur Okulları Uzaktan Eğitime hazır

2020-2021 Döneminde Uğurlu Olacak Öğrencilere de Uzaktan Eğitim Ücretsiz!

Marmaris Uğur Okulları Uzaktan Eğitime hazır

Marmaris Uğur Okulları, Metodbox ile uzaktan eğitim süresince tüm öğrencilerin yanında olarak kesintisiz eğitimine devam ediyor. Metodbox, 2020-2021 eğitim öğretim için Uğur Okullarına yeni kaydolan tüm öğrencilerin de ücretsiz olarak kullanımına sunuluyor.

Uğur Okullarında 2 yıldır kullanılan, veriye dayalı dijital eğitim yönetimi sistemi Metodbox üzerinden ilk dersler 23 Mart’ta başlayacak. Uğur Okulları, Metodbox ile öğrenci, öğretmen ve velilerine sağladığı altyapıyı, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi için Uğur Okullarına yeni kaydolan öğrencilerin de kullanımına sunacak. 23 Mart’ta başlayacak ve Uğur Okullarının deneyimli akademik kadrosunun oluşturduğu anlatımlı ders videolarının, deneme sınavlarının yer aldığı platform tüm yeni öğrenciler için ücretsiz olarak açılacak. Sağlanan teknolojik destek ile eğitim-öğretim kesintisiz devam edecek.

Metodbox altyapısının uzaktan eğitimde fark yarattığını ve tüm öğrencilere ücretsiz olarak sağlandığına değinen

Marmaris Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Onur DEMİRTAŞ, sistemi uzun yıllardır uyguladıklarını ve bu yönde birikimlerinin olduğunu belirtti. Demirtaş; “Geçmişin deneyimini, geleceğin eğitimi ile buluşturuyor ve teknolojik altyapımızla kesintisiz olarak eğitim hizmetimizi sunmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde Uğurlu olacak öğrencilerimizin de sistemimizden faydalanmaları için adım attık, uzaktan eğitim süresince Metodbox ile tüm Uğurlu öğrencilerimizin yakınında olacağız.” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.