Ünlü yönetmen Yüksel Aksu'dan Acar'a destek

Muğlalı ünlü yönetmen Yüksel Aksu, Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar’a destek vermek için ilçeye geldi. Başkan Acar’ın seçim ofisini ziyaret etti.

Ünlü yönetmen Yüksel Aksu'dan Acar'a destek

Muğlalı ünlü yönetmen Yüksel Aksu, yerel seçim sürecinde Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar’a destek vermek amacıyla İstanbul’dan Marmaris’e geldi.Aksu, Başkan Ali Acar’ı seçim ofisinde ziyaret etti.Başkan Acar, Yüksel Aksu’ya destek ziyareti için teşekkür etti.Aksu, Başkan Acar’la dostluğunun Dondurmam Gaymak filminin çekimleri sırasında başladığını söyledi.Aksu, Başkan Acar’a seçim çalışmasında başarılar diledi. Yerel seçimlerde adayın önemine işaret etti. Marmaris’in Türkiye’nin örnek kentlerinden biri olduğunu anlattı.

Başkan Acar da ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Anadolu topraklarının yetiştirdiği en özgün, en yaratıcı sanatçılarından olan Yüksel Aksu kardeşim bugün beni ve tüm Marmaris sevdalılarını onurlandırdı. "Dondurmam Gaymak" ile başlayan dostluğumuz memleket meseleleri ile devam ediyor. Yurtseverliğiyle, sinema sektöründe başlattığı halk hareketi ile, insan ve doğa sevgisi ile biz O'nu takdir ederken bir de baktık ki Yüksel kardeşim bizim için işi-gücü bırakıp buralara gelmiş. "Avlu" gibi milyonları ekran başına kilitleyen bir dizinin yönetmenliğini bırakıp desteğe gelmek öyle kolay bir iş değildir. İşte "gönüldaşlık, yoldaşlık" böyle bir şeydir. Sağol, varol Yüksel hocam. Bu halk seni çok seviyor.” Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü