Üniversiteliler eğitim kampında

Sosyal Hizmet Gençlik Derneği çatısı altında bir araya gelen 46 üniversitenin koordinatör öğrencileri eğitim kampı için Marmaris’e geldi. Öğrenciler Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Üniversiteliler eğitim kampında

Sosyal Hizmetler Gençlik Derneği çatısı altında örgütlenen Sosyal Hizmet Bölümü’nde okuyan öğrenciler bu sabah 2 gün sürecek eğitim için Marmaris’e geldi. Marmaris Belediyesi’nin desteği ile Ulusal Gençlik Kampı kapsamında ilçeye gelen 40 öğrenci ve 4 öğretim görevlisi, Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öner, topluluğu Marmaris’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Marmaris’in sosyoekonomik durumu hakkında da öğrencilere bilgi verdi. Marmaris’in doğal ve kültürel kaynaklarıyla birleşen sosyal projelere açık olduklarını vurguladı. Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin çoğunlukta olduğu grup, eğitimlerini Kültür ve Sanat Evi’nde alırken, Huzurevi Sosyal Tesisi’nde kalan yaşlılarla da Marmaris’te kaldıkları süre boyunca birlikte olacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü