Ulaşım Daire Başkanı istifa etti

Seçime bir ay kala Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bir istifa haberi geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Alper Hamdi Kolukısa görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alper Kolukısa’nın seçime bir ay kala istifa etmesi “neden şimdi” sorusunu akıllara getirdi.

Ulaşım Daire Başkanı istifa etti

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde ulaşım sektörüne yönelik  uygulamaları beş yıldır tepkilere neden oluyordu. Şoför esnafı kendilerine zulüm uygulandığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den ulaşım sektörünü rahatlatacak düzenlemelerin yapılmasını talep ediyordu. Beş yıl boyunca bu talepler dikkate alınmadı. Başta Marmaris’te bulunan  şoförler olmak üzere ulaşım sektörü temsilcilerine  binlerce Liralık cezalar kesildi. Birçok duraktaki araç sahipleri icralık oldu.

Yerel seçim sürecinin başlamasıyla birlikte şoförlerin beş yıldır yaşadığı sıkıntılar da her platformda dillendirilmeye başlandı. Şoförlere yönelik yıldırma politikasına dönüşen uygulama ve cezaların talimatını veren  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de seçim çalışmaları kapsamsında sahaya inince , bu tepkilerle yoğun şekilde karşılaşmaya başladı.   

Seçime bir ay kala Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden bir istifa haberi geldi.  Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Alper Hamdi Kolukısa görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alper Kolukısa’nın seçime bir ay kala istifa etmesi “neden şimdi” sorularını akıllara getirdi. Bir iddiaya göre ise bu istifa bir taktik. Seçim çalışmaları için sahaya inen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, gelen tepkileri dindirmek amacıyla  Alper Kolukası’nın istifasını istedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Yetmez hatalar ve mağduriyetler giderilmeli başkanım mazot 6.5 lira oldu. Muğlalı ve aileden CHP li olarak il meclisi CHP de ama belediye başkanlığını daha bilmiyorum.

0 Şefik kayalı, 02.03.2019 12:05

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü