Ukraynalı miniklere Noel kutlaması

Bölgemizde yaşayan Ukraynalı aileler çocuklarıyla birlikte Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon da Noel’i kutladı.

Ukraynalı miniklere Noel kutlaması

Bölgemizde yaşayan Ukraynalı aileler çocuklarıyla birlikte Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salon da Noel’i kutladı.

Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle, Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ukrayna Büyükelçiliği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen yılbaşı kutlamalarına, Ukrayna Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Viacheslav Khomenko, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner, Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olena Topçu ve Marmaris’te yaşayan Ukraynalılar çocuklarıyla birlikte katıldı.

Ukrayna Büyükelçiliği tarafından Ukrayna’dan getirilen özel gösteri ekibi geleneksel giysiler eşliğinde çocuklar için mini skeçler oynadı. Ekip, minikleri sahnede toplayarak beraber ülkelerine özgü oyunlarını oynadı. Yaklaşık İki saat boyunca miniklerin eğlendiği etkinliğin finalinde Noel Baba kıyafetli ekip görevlisi miniklere hediyeler verdi.

Ukrayna Ankara Büyükelçiliği Başkatibi Viacheslav Khomenko, Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği Marmaris Başkanı Olena Topçu Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner'e desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Kutlamalar miniklerin sevinç çığlıklarıyla son buldu.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü