Turkuaz Beach Bistro açıldı

İçmeler’de huzur ve keyfin yeni adresi Turkuaz Beach Bistro, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Turkuaz Beach Bistro açıldı

İçmeler, Marmaris’in dünyaca ünlü gözde tatil beldesi.Tertemiz denizi, pırıl pırıl kumlarıyla  İçmeler ,  hem Marmaris yaşayanlarına hem de tatilcilere yazı doyasıya yaşatıyor.

İçmeler’in en gözde noktalarından birinde, Marmaris Belediyesi’ne ait araziyi ihaleyle kiralayan girişimciler Ferhat Öztürk ve Ayhan Koç, beach bistro konseptiyle yeni bir mekanı hizmete soktu. Turkuaz Beach Bistro düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.  İçmeler limanı , Otel Gölmar Önündeki  işletmenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Turkuaz Beach Bistro’nun açılışını Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar yaptı.  Acar, işletmeci Ferhat Öztürk ve Ayhan Koç’u bu başarılı yatırımlarından dolayı kutladı. Ferhat Öztürk ve Ayhan Koç, Marmaris Belediyesi tarafından defalarca ihaleye çıkartılan ancak alıcı bulamayan bu alanda adeta sihirli dönüşüm yarattı.  Yıllardır atıl konumdaki araziyi turizme kazandırdı. Turkuaz Beach Bistro,her bütçeye uygun ücret tarifesi, zengin menüsü ve güler yüzlü personeliyle müşterilerini ağırlamaya başladı.

Turkuaz Beach Bistro’da  dileyenler  güne zengin serpme köy kahvaltısıyla başlayabilir.  İşletmenin kebaptan, deniz ürünlerine, aperatif yiyeceklerden, soğuk içeceklere zengin  menüsü  7’den 77’ye herkese hitap ediyor. Bu seçkin alanda denizin doyumsuz manzarasında  çay keyfi ise sadece 1.50 TL. Gün boyunca tertemiz denizin keyfini de işletmenin plajında ister denize girerek ister güneşlenerek çıkarabilirsiniz. Çocuklar plajda keyifli zaman geçirirken, siz de doyumsuz manzara eşliğinde dinlenebilirsiniz.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.