Türkiye'ye örnek olacak proje

Marmaris’teki hayvan hakları dernekleriyle bir otel örnek bir projeye imza attı. Otelde kedilerin beslenme ve barınma ihtiyacının karşılanması için Kedi Kafe oluşturuldu.

Türkiye'ye örnek olacak proje

Marmaris’teki kediler yaz sezonunda  turizmin hareketlenmesiyle otel ve restoranlardan yiyeceğe daha kolay ulaşabiliyor. Ancak kışın tesislerin kapanmasıyla kedilerin beslenme ihtiyaçlarını gidermesi zorlaşıyor. Marmaris Hayvan Hakları Koruma Derneği ve Marmaris İçmeler Hayvanları Koruma Derneği, Turban Otel işbirliğinde  kedilerin yaşadığı bu sorunların önüne geçmek için örnek bir projeye imza atıldı.Otelin bahçesine kedi kafe kuruldu.

Kediler bu kafelerde, hem beslenme hem de barınma ihtiyaçlarını giderebilecek. Bu kafeler vasıtasıyla hayvanların kısırlaştırılması da daha kolay hale gelecek.Kedi Kafe projesinin startı ise çocuklarla birlikte verildi. Marmaris’te küçük hayvansever çocuklar ile tatilci minikler kedi barınaklarını birlikte boyadı.

Marmaris İçmeler Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Semin Biter, Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Tülay Yıldız, otelde başlatılan bu projenin diğer tesislere de örnek olmasını istedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü