Türkiye'ye örnek olacak kutlama programı

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle “çağdaş toplumun modern kadın modeli” konulu üç gün sürecek kutlama programı hazırladı.

Türkiye'ye örnek olacak kutlama programı

Marmaris’teki yazarlardan ressamlara sanatçı kadınlar ile sivil toplum örgütlerinde yer alan kadınlar,  8 Mart Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinde bir araya geliyor.

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı  tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Marmaris’teki 62 kadın ,” Çağdaş toplumun modern kadın modeli “ konulu etkinliklerinde yer alacak. Kadınlar, söyleşi, atölye çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle üç gün boyunca Marmaris’te Türkiye’ye örnek bir 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamasına ev sahipliği yapacak. Program hakkında bilgi vermek  için CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ve etkinlikte yer alan  kadınların katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.Ünlü, modern toplumda kadının rolünün önemine dikkat çekti, etkinliği düzenlerken çağdaş kadın modelini önemsediklerini söyledi. Marmaris’te 8 Mart Emekçi Dünya Kadınlar Günü kutlamaları Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek çelenk töreniyle başlayacak.

Basın toplantısında CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve etkinliğin koordinatörü Gökçe söylemez de program hakkında bilgi verdi.Söylemez,üç gün serecek program kapsamında söyleşi, atölye çalışmaları ve seminerler düzenleneceğini kaydetti. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Marmarisli kadınları etkinliğe katılmaya davet etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü