Turizmciler çifte bayram yaşadı

Kurban Bayramı tatili Marmaris’te turizmcilere çifte bayram yaşattı. On günlük tatili değerlendiren turizmciler tesislerde doluluğun yüzde yüze ulaştığına dikkat çekti.

Turizmciler çifte bayram yaşadı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Muğla'da tatilde tesislerin çoğunun yüzde 100 dolu olması turizmcilere "çifte bayram" yaşattı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da belediye hizmetleri olarak bayram boyunca tam kapasite hizmet verdikleri güzel bir bayram tatili yaşadıklarını söyledi. Acar, İlçede trafik ve asayiş olarak huzurlu bir bayram geçirdiklerini ifade etti. Başkan Acar, "Kitap günleriyle yazarlar ve kitaplarıyla bayrama renk katmaya çalıştık. Her geçen yıl artan yerli turist sayısında hedefimiz yalnızca bayram döneminde değil, yılın 12 ayı halkımızın Marmaris'i tercih ettiği bir yer haline getirmek. Tesisleri dolu, tatilcileri mutlu bir bayram yaşadık." diye konuştu. 

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı ise Marmaris ve çevresinde turizm tesislerinin yüzde 99 dolduğunu, tatilcilerin huzurlu ve sakin bir bayram yaşadığını dile getirdi.Tesislerin kapasitelerine dikkat etmesiyle yığılmanın önlendiğini aktaran Kırlı, "Bayram tatili için gelenler güzel bir tatil yaşadılar. Bayram boyunca bütün turizm tesisleri doluluk yaşadı. Turizmciler de tatilciler de memnun kaldı." ifadesini kullandı.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu da güzel bir bayram yaşadıklarını, verimli bir bayram tatili geçirdiklerini anlattı. Bülbüloğlu, "Oteller, eğlence yerleri, restoranlar doluydu. Mahallelerimiz doluydu. Selimiye, Turunç, Bozburun, Söğüt gibi turizm noktalarımızda doluluk yaşandı. Her şey çok güzel yaşandı. Bayramı bayram gibi yaşadık." dedi.

 

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü