Turizmciler 9 günlük tatile sevindi

Marmaris'te turizmciler, Ramazan Bayramı tatilinin uzaması kararına sevinçle karşıladı. Turizmciler, çağrıları göz ardı etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Turizmciler 9 günlük tatile sevindi

Marmaris İlçesi’ndeki turizmciler, Ramazan Bayramı tatilinin uzaması kararına sevinçle karşıladı. Turizmciler, çağrıları göz ardı etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

Hafta başında Marmarisli turizmciler, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması için hükümete çağrıda bulunmuştu. Perşembe akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün ve 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları ile 9 güne çıkan tatili onaylamasıyla turizmcilerde büyük sevinç yaşandı.

 Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı (TÜROFED) ve Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeciler Birliği(GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, “ Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kararı için turizmciler olarak teşekkür ederim. İnanıyorum ki misafirlerimiz bu konuda çok mutlu oldular. Önceden programlarını yaparak hesaplı paraya tatil yapacaklar. Bu tatil ile vatandaş köyüne veya memleketine ziyarete gitme planı yapacaktır. Turizmci olarak baktığınızda. Kış boyunca hazırlıklarımızı yapmıştık. Hedefimiz Marmaris ve Güney Ege Bölgesi’ne gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp mutlu etmekti. Bu karar Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. Turizm sektörü tüm iş kollarına faydası var. Uçak ve otobüs firmaları, tekstilci, gıda ve çeşitli iş kollarına büyük fayda sağlayacaktır. Bizler hazırız tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

4 yıldızlı Cettia Beach Otel Müdürü Salim Akçay, “ Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımıza tatil uzatılması çağrımıza cevap verdiği için çok teşekkür ederim. Turizm hareketliliği ülkemizde herkese faydası vardır. Tatil uzatılması yönünde bir beklenti vardır ve yerine geldi. Çok güzel bir bayram tatili geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Telefonla açıklama yapan turizmci Mehmet Arslan, “ Otelciler olarak çok mutluyuz. Bizler kazandığımızda herkes kazanacaktır. Otelciler olarak yüzlerce iş koluna ekonomik katkı sağlıyoruz. Tesislerimiz hazır vatandaşlarımızı tatilde bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.