The Sun'dan Türkiye tatili önerisi

The Sun, ekonomik tatil imkanı sunan Türkiye’nin 2019’un yükselen yıldızı olacağını yazdı. Gazeteye göre, Türkiye sahilleri İngiliz aileler için çok ideal.

The Sun'dan Türkiye tatili önerisi

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Sun geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2019 öncesinde de hem sayfalarında hem internet sitesinde Türkiye’ye geniş yer verdi. Gazetenin seyahat yazarı Clare Mellor imzasını taşıyan “Türkiye Lokumları “ adlı haberde “ Türkiye 2018’in yükselen seyahat yıldızıydı ve bu yükseliş önümüzdeki sene de devam edecek” denildi. İngilizlerin, sıcak havası yüzlerce mavi bayraklı plajı, yemekleri ve ekonomik fiyatlarından ötürü Türkiye’yi çok sevdiğinin altı çizildi. İngiliz tatilcileri Türkiye’den birkaç yıl uzak tutan güvenlik endişesinin geride kaldığı, 2018’de Ada ülkesinden yapılan rezervasyonlarda yüzde 70’lik artış yaşandığı kaydedildi. Yükseliş ivmesinin 2019’da da devam edeceği ifade edilerek, özellikle ailesiyle birlikte hesaplı tatil yapmak isteyen İngilizlere, 2018’de olduğu gibi önümüzdeki yıl için de Türkiye’de tatil önerildi.

İngiliz aileleri için Türkiye’deki en iyi tatil yerleri olarak da “Türk lokumları” diye tanımlanan İzmir,  Antalya ve Muğla ile bu illerin yakınlarındaki sahil kentleri gösterildi. Tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgiler ile birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı yazıda “aile tatili “ için ideal olduğuna vurgu yapılan söz konusu bölgelerden övgü dolu sözlerle bahsedildi.  The Sun sayfalarında Marmaris’ten de 2 fotoğrafa yer verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.