Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ödül

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ödül verildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne ödül

Çalışmalarından her platformda övgüyle bahsedilen Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Marmaris Rotary Kulübü tarafından ödüllendirildi. Ödülü tüm çalışma arkadaşları adına alan Barış Ünlü, “Temiz bir Marmaris’te yaşıyorsak iş arkadaşlarımın büyük payı var” dedi.

Marmaris Rotary Kulübü'nün düzenlemiş olduğu Geleneksel 2018 Meslek Ödülleri sahiplerini buldu. Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Sorumlusu Barış Ünlü de Rotary ‘Meslek Ödülü’ne layık görüldü. Meslek Hizmet Ödülleri için Blue Bay Otel’de düzenlenen törene Marmaris Rotary Kulübü üyeleri, onursal üyesi Ayhan Özdemir ve eşi katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Marmaris Rotary Kulübü Başkanı Mert Dorukoğlu, bugün kendilerine ödül takdim edeceğimiz kişiler, meslek hayatları boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarına hem de bizlere örnek oluyorlar.” dedi.
Ödülünü Rotary Kulübü Onursal Üyesi Profesör Ayhan Özdemir’in elinden alan Ünlü ise "Bu ödülü Marmaris Belediyesi temizlik işlerinde çalışan ekimiz adına alıyoruz. Hepsi de işlerini severek özveri ile yapıyorlar. Temiz bir Marmaris’te yaşıyorsak onların büyük payı var. Bizleri bu ödüle layık gören Rotary Kulübüne teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.