Tekne turundaki tartışma kavgaya dönüştü

Marmaris’te alkollü İngiliz çift ile bir Türk, tekne turu gezisi sonrası sokak ortasında tekme ve yumruklu kavga etti. Önce birbirinden şikâyetçi olan taraflar alkolün etkisi geçtikten sonra şikâyetlerinden vazgeçtiler.

Tekne turundaki tartışma kavgaya dönüştü

Atatürk Caddesi’ndeki  Türkmenistan Parkı’nda önceki gece saatlerinde kavga olayı yaşandı.Akşam, körfez gezisinden dönen  İngiliz turistler 23 yaşındaki  Daniel Bou ve 28 yaşındaki  Samantha Wood ile  32 yaşındaki Türk Ö.A. tekne içinde tartışmaya başladı.

Tekne demir attıktan sonra inen İngiliz çift ile Ö.A. arasında sözlü tartışma parkta devam etti. Alkollü olan tarafların yüksek sesli tartışmasıyla aileler parkta oyun oynayan çocuklarını alarak uzaklaştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Taraflar birbirlerine tekme ve tokat attı. Araya giren vatandaşlar tarafları ayırdı, polisi çağırdı. Olaya müdahale eden polis ve sağlık ekipleri meraklı kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.

Gelen sağlık ekipleri İngiliz çifti ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kavgaya karışan Ö.A. Çarşı Polis Merkezi’ne gitti.  Ayakta tedavi edilen ve ciddi bir durumu olmadığı öğrenilen İngiliz turistlerin alkollü olduğu tespit edildi. Vücudunda yara ve darp izi bulunmayan Ö.A.’nın da alkollü olduğu  belirlendi.

Çarşı Polis Merkezi’ne götürülen tarafların ifadelerinin alınması için alkolün etkisinin geçmesi beklendi.Taraflar birbirlerinden şikâyetçi olmayarak özür dileyip Polis Merkezi’nden ayrıldı.

 

 

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü