Tavla turnuvasının açılışını başkan adayları yaptı

Marmaris Rotary Kulübü ve Marmaris Tavla Derneği tarafından düzenlenen Altın Zar Tavla Turnuvası başladı. Eğitim yararına düzenlenen turnuvanın açılış maçlarını Marmaris Belediye Başkan adayları yaptı.

Tavla  turnuvasının açılışını başkan adayları yaptı

Marmaris Rotary Kulübü ve Marmaris Tavla Derneği tarafından eğitime destek amaçlı Altın Zar Tavla Turnuvası düzenlendi.Turnuvanın açılış maçlarını Marmaris Belediye Başkan Adayları gerçekleştirdi. Başkan Ali Acar’ın rakibi, Karmen Acun’du.  Serkan Yazıcı’nın rakibi ise  Rotary Kulübü dönem başkanı Yıldırım Karahitay oldu.

Tavla turnuvasına Başkan Acar ve Serkan Yazıcı arasında yapılan espriler salondakileri gülümsetti.Başkan Ali Acar’ın rakibi  Kamerun Acun karşılaşmayı 3-2 kazandı. Marmaris Rotary Kulübü Başkanı Yıldırım Karahitay ile oynayan AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı 5-2, Ferhat Düztaşlık ile oynayan CHP Belediye Başkan adayı Mehmet Oktay ise oynadıkları maçları 5-1 kazandılar.Maçların sona ermesinin ardından belediye başkan adaylarına plaketleri verildi.

Tavla turnuvasının açılış töreninde etkinliğe desteklerinden dolayı Marmaris Televizyonu’na teşekkür plaketi verildi. Turnuva 10 Şubat Pazar akşamı düzenlenecek olan final maçı ile sona erecek.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.