Tatarlı basın grubu Marmaris'te

Marmaris Tataristan'dan gelen basın grubunu ağırlıyor.

Tatarlı basın grubu Marmaris'te

Tataristan’ın daveti üzerine bölgeye giden Belediye Başkanı Ali Acar ve Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt’in, Tatar heyetiyle temaslarında alınan kararlardan biri de bir basın grubunun Marmaris’te ağırlanmasıydı. Tatarlıların Marmaris’i daha yakından tanıması amacıyla alınan bu karar hayata geçirildi; Tataristan Cumhuriyeti’nin Kazan şehrinden 8 basın mensubu Marmaris’i daha yakından tanımak üzere ilçeye geldi.

Marmaris Belediyesi ve Anex Tur’un birlikte düzenlediği programla 5 gün boyunca ilçeyi gezen Tatarlı basın grubu, şehir merkezinin yanı sıra Orhaniye Kızkumu, Turgut Şelalesi, Bayır, Sedir Adası, Dalyan-İztuzu Plajı, Akyaka gibi bölgenin önemli noktalarını da keşfetti. Gazeteciler Marmaris’teki son gecelerindeyse Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve eşi Sevgi Acar'ın konuğu oldu. Yat Limanında akşam yemeği için buluşan Başkan Acar ve konukları gece boyunca sohbet etti. Yat Limanı’ndaki yürüyüş sırasında Belediye Başkanı Ali Acar’a röportaj gerçekleştiren Tv kanalı ise Marmaris’i Başkan Acar’dan dinledi. Bugün Marmaris’ten ayrılacak olan basın grubu 2 gün Fethiye’de kaldıktan sonra Cumartesi sabahı ülkelerine dönecekler.

Kazan'dan Dalaman'a gerçekleştirilen uçuşlara, 27 Mayıs'ta Tataristan’ın gelir düzeyi yüksek sanayi bölgesi Nijnekamsk'dan yapılacak direk uçuşlar da eklenecek.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü