Şoförlerden Acar'a "Sen bizim abimizsin"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, dolmuş şoförlerini ziyaret etti, onların sorunlarını dinledi.

Şoförlerden Acar'a

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan  Adayı Ali Acar dolmuş şoförlerini ziyaret etti.Başkan Acar, ilk olarak  Armutalan Dolmuş Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaretlerde şoför esnafı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e tepkiliydi. Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasından dolayı  çok sayıda esnafın icraatlık olduğu belirtildi.

Acar, Marmaris Belediyesi’nin çalışmalarından bahsetti “ Bizler 15 yıldır hem çalışanlarımızla hem halkımızla bütünleştik.” Dedi. Başkan Acar’ın bir sonraki ziyaret durağı Siteler Kooperatifi ve   İçmeler Dolmuş Kooperatifiydi. İçmeler kooperatifi üyeleri de CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün’e tepkiliydi. Zira büyükşehir  tarafından kesilen cezalar nedeniyle çok sayıda aracın icralık olduğu belirtildi. Şoförler Başkan Acar’a büyükşehir meclisinde ilçe şoför esnafının hakkını savunduğu için teşekkür etti.  Acar’a destek mesajları vererek "Sen bizim abimizsin" dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.