Slovakyalı basın mensupları Marmaris'te

Slovakyalı turistler 10 yıl aradan sonra yeniden Dalaman Bölgesi’nde. Yeni başlayan charter seferler kapsamında Slovakya’dan basın mensupları Marmaris’ e geldi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ile röportaj yaptı.

Slovakyalı basın mensupları Marmaris'te

Slovakya’nın en büyük tur operatörü Hydro Tour’un, acenta yetkilileri, basın ve görsel medya mensuplarını taşıyan ilk uçağı Dalaman’a indi. Peninsula Tours ve YDA Dalaman’ın ev sahipliğiyle 3 gün bölgeyi gezecek ve çekim yapacak ekibin önemli duraklarından biri de Marmaris oldu.

Slovakyalı medya mensupları, Marmaris gezileri kapsamında bugün Tursab BYK Başkanı Ali Kırlı’yla birlikte Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret ederek, röportaj yaptı. Başkan Acar, en iyi tanıtımın yerinde yapılan tanıtım olduğuna inandıklarını söyleyerek, 10 yıl aradan sonra Slovakların tekrar bölgeyi tercih etmelerinin kendileri için mutluluk ve yerel yönetim adına gurur kaynağı olduğunu belirtti.

TÜRSAB BYK Başkanı ve Peninsula Tours Bölge Müdürü Ali Kırlı da Hydro Tur’un 10 yıl aradan sonra Dalaman’a her 10 günde 200 kişilik bir Charter ile yolcu getireceğini operasyonun eylül sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Dalyan, Fethiye ve Marmaris’ten sonra Cumartesi günü de Bodrum’u gezecek grup dönüşlerinde bölgeyi ülkelerinde tanıtacaklar.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü