"Size karşı yapılan haksızlığa karşı yanınızdayız"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar’ın ihanete uğradığını belirten vatandaşlar “ seçim sonucunu 31 Mart’ta sizinle beraber meydanda kutlayacağız” diyerek destek verdiler.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, ilçedeki bisiklet grubu üyeleriyle bir araya geldi. Bisiklet severler, Başkan Acar’a bisiklet yolu projesi nedeniyle teşekkür etti. Seçim ziyaretleri sırasında konuşan vatandaşlar yerel seçim sürecinde CHP’de Başkan Acar’a yapılan haksızlıklara tepkiliydi. Acar’ın ihanete uğradığını belirten vatandaşlar “ seçim sonucunu 31 Mart’ta sizinle beraber meydanda kutlayacağız” diyerek destek verdiler.

Ziyaretler sırasında bir vatandaş şunları söyledi:

“Sizin üç dönemdir yaptığınız başkanlığı biliyorum. Herkesle konuşuyoruz. Kimse bu üç dönem yaptığınız çalışmaları unutmuş değil. Marmaris’te olmayan bir şey yarattınız. İnsanlar bunu unutmadı. İnsanlar seçim zamanı sandıkta oyunu buna göre kullanacak. Size yapılan bir ihanet var. İhanetin bedelini  de biz gençler , 31 Mart’ta sandık başında sizle beraber verecekler. Sizin adınıza biz inandık. Biz inanıyoruz. Sizinle birlikte olmaktan keyif alıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta biz de sizinle beraber meydanda kutlama yapacağız.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.