Şimdi Marmaris Zamanı

Marmaris’ e yerli turistin gelmesi için çalışmalar devam ediyor. Marmaris Belediyesi, Karadenizli acentacıların ardından bu hafta da Gaziantep ve Adanalı acente temsilcilerini ağırladı.

Şimdi Marmaris Zamanı

Marmaris Belediyesi , Karadeniz’in ardından Gaziantep ve Adana’dan gelen acentecileri ağırladı. Anadolu Jet’in Dalaman’a bölgesel direk uçuşların başlaması projesi kapsamında acenteciler iki gün boyunca Marmaris’i gezerek yakından tanıma fırsatı buldu.

Turizmcileri Marmaris Belediyesi akşam yemeğinde ağırladı. Marmaris Belediye Başkanı Ali acar, Denizli’nin iç pazarda pilot il seçildiğini ve bazı çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. bu çalışmaların ardından Denizli’den Marmaris’e ciddi hareket sağlandığını söyledi. Acar, iç Pazar payını arttırmak için bu çalışmalara devam ettiklerini söyeldi." Karadeniz bölgesi acentacılarını ağırladık. Bölgenin tanıtım programını gerçekleştirdik. Güney bölgemizde Antep ve Adana bölgesinden gelen arkadaşlarla birlikteyiz. Bölgemizi tanıtıyoruz.Geri dönüşü çok iyi olduğunu görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Karşılıklı  faydayı amaç ediniyoruz. Biz sadece o bölgeden buraya misafir getirmeyi değil,uçak koyarak riski göze alan firmaya destek olmak amacıyla  buradan da Gaziantep ve Adana'ya misafir gitmesini amaçlıyoruz." dedi.

Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur da ziyaret hakkında bilgi verdi.Songur "Bölgesel uçuşlar çalıştayı yapılmıştı. Karadenizi acenta gelmişti. Antep ve Adana geldiler şimdi de iki gün buradaydık. İç pazara yoğunlaştık. Bölgesel direk uçuşların başlaması için çaba harcıyoruz. Yerel yönetimler destek veriyor. Marmaris Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz.Bu sezon bunun meyvelerini almayı ümit ediyoruz. Bunu mutlaka alacağız. " dedi.

Marmaris’e gelen acente temsilcileri ziyarete ilişkin görüşlerini şöyle anlattı.

Nurdan Öğüca : "Marmaris turizm açısından yelpazemize eklemek istediğimiz destinasyon. Yazın yoğun olur ancak kışın da yapabileceğimizi düşünüyoruz"

Ayşegül Özkeleş: "Gaziantep’te deniz yok. Gaziantepliler Marmaris gibi doğal güzelliği bozulmamış şehirleri tercih edecektir. Antep altıncı büyük şehirlerden.Tatile para harcamayı seven bir şehiriz. Marmaris'i tercih edeceklerini biliyorum. Yakın çevrem birçok kişi yazlık olmaya başladı. Selimiye bölgesi çok popüler. Cazip bir yer burası."

Hasibe Sözmen "Marmaris Beleidye Başkanı Ali Acar'ın dediği gibi. Marmaris'in hizmet seviyesini düşürmeden ikinci, üçüncü kez ziyaret edilmesi adına burada çalışmalar gördük. Belediye Başkanı doğru yerden bakıyor. Biz kaliteli hizmeti severiz. Biz zengin şehirde , kültürler başkentinde yaşıyoruz. Damak lezzeti önemli. Etin yanında bizde var olmayan balık keyfi var. Bizde olmayan şeyler Marmaris'te var. Deniz , doğa, huzur. Burası çok huzurlu.. Niye kışın gelinmiyor diye düşünoyuruz? İyi ki bizi bu dönemde çağırdınız. İnsanlar iki-üç gün bir yerlere kaçmak istiyorlar. Şimdi Marmarise gelme zamanı. "

Mehtap Dayıoğlu : "Her şeyiyle huzur diyebileceğim. Tatili gerçek anlamda hissetmek isteyenlerin tercih etmesi gereken lokasyon"

Mehmet Çeliktürk "Güzel bir gezi oldu. Kültür gezileri konusunda güzel bir destek oldu."

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.