Seyyar tuvalet rezaleti

MUÇEV tarafından binlerce turistin ziyaret ettiği Kızkumu’na iki seyyar tuvaletin yerleştirilmesi vatandaşı isyan ettirdi. Zira bölgeden gelen görüntüler turizme zarar verecek boyutta. Vatandaşlar yetkililere seslendi. Burada yaşanan tuvalet rezaletinin bir an önce son bulmasını istedi.

Seyyar tuvalet rezaleti

MUÇEV tarafından binlerce turistin ziyaret ettiği Kızkumu’na iki seyyar tuvaletin yerleştirilmesi vatandaşı isyan ettirdi. Zira bölgeden gelen görüntüler turizme zarar verecek boyutta. Vatandaşlar yetkililere  seslendi. Burada yaşanan tuvalet rezaletinin bir an önce son bulmasını istedi.

Muğla İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü tarafından MUÇEV’e devredilen Orhaniye’deki Kızkumu plajında kirlilik krizi büyüyor.Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Kız Kumu’na MUÇEV tarafından iki seyyar tuvalet yerleştirildi.Ancak bu tuvaletler yetersiz kalıyor. Kötü kullanım nedeniyle de ortaya çıkan manzara  turizme ağır darbe vuracak boyutta.Bu görüntüler Marmaris Televizyonu whatsapp ihbar hattına  bir vatandaş tarafından gönderildi. Tuvaletlerin bu halini gören vatandaşlar isyan ederek, yetkililerin buradaki  tuvalet  rezaletine önlem almasını istedi.Konuyla ilgili Marmaris Televizyonu’na dün açıklama yapan Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, turizmin zarar görmemesi için Kızkumu’nun Marmaris Belediyesi’ne devredilmesini istemişti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü