Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantısı

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı,hafta sonu proje ve belediye meclis üyesi aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Yazıcı Marmaris için hazırladıkları 48 projeyi kamuoyu ile paylaştı.

Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantısı

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, proje ve belediye meclis üyesi aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıya Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği Başkanı Metin Şentürk, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci de katıldı ve birer konuşma yaptılar.  Konuşmaların ardından belediye meclis üyesi adayları tanıtıldı. Tanıtımın ardından AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı eşi Gül Yazıcı ile birlikte sahneye çıktı. Salondakileri selamladı.

 Yazıcı,  toplantıda Marmaris için hazırladığı 48 projeyi kamuoyu ile paylaştı.  Serkan Yazıcı, 15 projesini hazırlanan üç boyutlu görsellerle anlattı.

İlk projesini termal üzerine kurduğuna dikkati çeken Yazıcı, "Termal çok önemli bir konu. Marmaris'te o kadar güzel şeyler olacak ki sizler bile hayal edemeyeceksiniz. 12 ay turizm için termal, spor ve sağlık turizmi olmazsa olmazımız. Bizi dünyaya anlatacak, dünyaya tanıtacak sporcuları Marmaris'ten çıkaracağız. Özel ekiplerle uygulamaya hazır, mimari projeleri çizilmiş, çok kıymetli projelerle karşınızdayız. Marmaris'e 48 proje çok yakışacak çok değer katacak." diye konuştu. 

Rahmetli babası İbrahim Yazıcı'nın kendisine 7 vasiyeti olduğunu aktaran Yazıcı, "Bunun 6 tanesini gerçekleştirdim. Son vasiyeti de yaşlı bakım evi yapılmasıydı. Bunu da kendim, şahsi olarak ben yapacağım. Marmaris'e yaşlı bakım merkezi yapacağım." Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.