Serkan Yazıcı'nın Ankara temasları

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yazıcı, köylerdeki su ve altyapı sorunuyla ilgili de görüşmeler yaptı. Serkan Yazıcı “köylerdeki altyapı sorununu 5 yıl içinde çözeceğiz” dedi.

Serkan Yazıcı'nın Ankara temasları

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı , yerel seçim çalışmaları kapsamında  projelerini anlatmak için Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.  Yazıcı Türkiye’ye gelen Uluslar arası Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Jean Todt ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ile görüştü. Yazıcı  daha sonra Spor Genel Müdürü  Mehmet Baykan ve Gençlik ve Spor Bakanı Doktor Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Yazıcı,  Bakan Kasapoğlu ile motor sporları konusunda ortak çalışma alanları ve yol güvenliği konusunda farkındalığı arttırabilmek için neler yapılabileceği konusunu  değerlendirdi. Marmaris’teki yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yazıcı, Ankara  ziyaretleri kapsamında  İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile istişarelerde bulundu. Yazıcı Varank ile Marmaris’in kırsal mahallelerindeki arıtma, içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözmeye yönelik projeleri hakkında konuştu. Yazıcı “ köylerimize suyu ulaştıracağız Bu konuda da destek alacağıma inancım tam. 5 yıl içinde altyapı sorunlarını çözeceğiz.Zaman kaybı olmadan seçim bölgemizde güzel şeyler yamak adına kollarımızı sıvadık ve girişimlere başladık” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü