Serkan Yazıcı'dan seçim tırı hakkında açıklama

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, seçim aracı hakkındaki tartışmalara yanıt verdi. Yazıcı, seçim kampanyasında hiç kimseden destek almadığını belirttti. "Evet ben de biliyorum görüntüsü havalı. Biz havalı bir Marmaris yaratmaya geliyoruz. " dedi.

Serkan Yazıcı'dan seçim tırı hakkında açıklama

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu eski başkanı Serkan Yazıcı'nın mitinglerde kullanacağı seçim TIR'ı ilçede dikkat çekti.  Vatandaşlar TIR'a ilginç görüntüsünden dolayı "Transformers" yakıştırması yapıyor. Haberlere konu olan TIR, İçmeler Mahallesi'ndeki seçim irtibat ofisinin açılışında hizmet verdi. Vatandaşlar TIR'a yoğun ilgi gösterdi. Görüntüsüyle dikkat çeken TIR'la ilgili Serkan Yazıcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu."

Seçim kampanyasında hiç kimseden destek almadan kendisi tarafından yürütüldüğünü belirten Yazıcı, "Bence bir vizyon göstergesidir. Ben seçim kampanyamdan hiç kimseden destek almadım. Bu TIR'ın sahibi çok sevdiğim Eskişehirli bir kardeşim. Bu TIR normalde, inşaat ustalarımızın seramik yapıştırması için eğitim TIR'ı. Yani sosyete TIR değil. Dolaysıyla bu TIRı Türkiye'de herkes bilir. Bütün illere gider. Aynı zamanda federasyon başkanı olduğum gün de başkanlık kapısının önündeydi. Otomobil sporlarında bu zaten vardır. Bunu zamanında çok kullandık. Bunun amacı şu misafirlerimize iyi bir ortamda eğitim verebilmek, yağmurdan çamurdan korunmalarını sağlamak. Evet ben de biliyorum görüntüsü havalı. Biz havalı bir Marmaris yaratmaya geliyoruz. Havlı bir Marmaris için bu küçük bir gösterge olur. Kampanyamın tamamını kendim karşılıyorum. Şöyle düşünceler var, devlet buna para veriyor, sonrasında ne olur ne eder nereden alır düşenlere ben şunu söyleyeyim, özellikle Marmaris'e gelsinler. Bizim Marmaris'e kendimizin neler yaptığını, neler verdiğini görsünler. Biz Marmaris'e hizmet vermeye geliyoruz. Marmaris'te projeler konuşmalı." dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.