Serkan Yazıcı Bozburun Seçim Ofisi'ni açtı

AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Bozburun’da seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Serkan Yazıcı Bozburun Seçim Ofisi'ni açtı

Cumhur İttifakı AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, Bozburun seçim irtibat bürosunu törenle açtı.

Açılışa AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, Meclis üyeleri Süleyman Eroğlu, Melih Eriş, Mustafa Karacan, Mehmet Karadinç, ZekiEren, Ceyhan Eroğlu, BestamiŞınık, Naci Alkan, Ayşe Taşer, ElmasUlupınar, Ömer Cahit Sarıbey ve AK Parti Teşkilatı üyelerinin yanı sıra Bozburun halkı katıldı.Açılışta, parti temsilcileri birer konuşma yaptı. 

Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, da konuşmasında şunları söyledi. “ Öncelikle Bozburun’a bu ikinci gelişimiz ve ilk gelişimize gore çok daha farklı oldu. Bunun için size çok teşekkür ederim. Ben bu yola çıkarken hep şunu söyledim.Bu köyler en az Marmaris kadar kıymetli. Burada bir parke taşı bile yaptığınızda çok önemli oluyor, ilgi gösteriliyor karşılığını buluyor. Bakın ben yol, su kanalizasyon bunları konuşmayacağım bile, bunu yapacağımı siz benden daha iyi biliyorsunuz. Bunlar zaten yapılacak. Asıl şimdiye kadar yapılmamış olmaması sıkıntı.Anlatmaya gerek yok. Ben aslında bunları söyleyerek çok kolay bir yol açıkabilirdim ama benim hayallerim daha farklı.Bakın, 13 köyümüzün en az ikisini rehabiliteedeceğiz. Sadece organik tarim yapacağız bu iki köyde, bitkisel ilaçlar üreteceğiz. Balıklar tükeniyor, onlarıçoğaltmak için mercan kayalıkları yapmak lazım. Sadece köyler değil Marmaris de  aynı sıkıntı içinde. Köyleri düzeltmek Marmaris’ten daha kolay. Çünkü 15-20 yılda Marmaris çok kötü bir yere gelmiş.Bölgemizi insanların şifa kaynağı olarak yeniden revise edeceğiz. Marmaris'in en kaliteli turistini ağırlayan sizlersiniz..Burası bir tarih kenti. Buraya kral değil, başkan seçeceksiniz ben size hizmetkâr olmaya hazırım, size gece gündüz hizmet edeceğimin sözünü veriyorum!”  

Dr.Mehmet Nil Hıdır ise konuşmasında Bozburun'un sıkıntısının çok ancak çözülemeyecek derecede sorunu olmadığını vurguladı.Hıdır  “ İnsanımızın kuru lafa karnı tok. İnsanımız hizmetistiyor. Önemli olan bugün5 yılda neler vaad etti,vaatlerini ne kadar gerçekleştirebildi,ona bakacaklar.Büyükşehir olarak kanalizasyon ve arıtmamızı inşallah iki vardiya hizmet olarak sunacağız ve 3 ayda bitecek.Taskın su derelerini DSİ ile işbirliği yaparak çözeceğiz. Kanalizasyon ve yağmur kanallarını bir arada Kabul etmiyoruz. Öteden beri bildiğim Bozburun- Selimiye- Marmarisyolu Karayolları ile üzenlenecek. Yeter ki, gönül belediyeciliğini ortaya koyabilelim. Bozburun 'u seviyoruz ve sizing bizlere güvenip desteklemeniz sayesinde hizmet etmek istiyoruz.”İfadesini kullandı. 

Serkan Yazıcı ve partililer daha sonra Bozburun tersanesini ziyaret ederek sorunları dinlediler.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü