Sedat Kirt çocuklara Marmaris'i anlattı

Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, çocuklara yönelik bir kitap kaleme aldı. Çocuklara Marmaris’i “ Tatilin Kalbine Yolculuk” kitabında anlattı. Kitap, yabancı dillere de çevrilecek

Sedat Kirt çocuklara Marmaris'i anlattı

Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt,Marmaris’in tanıtımında çocuklara yönelik yayın eksikliğini gidermek için özel bir çalışmaya imza attı. “ Tatilin Kalbine Yolculuk Marmaris”  kitabını kaleme aldı.

Kirt ,  Tatilin Kalbine Yolculuk kitabını Marmaris Haber’e anlattı.  Kirt, “ bu yıl çocuklara özellikle çocuklu ailelere Marmaris’i bilinmeyen yönleriyle anlatan bir broşür hazırlamak istemiştim. Bunu  23 Nisan’a yaklaşırken çocuk kitabına dönüştürme fikri oluştu. İlk baskısıyla 23 Nisan’da çocuklara dağıtmaya başladık. Kitabın  bir özelliği de Marmaris uluslararası bir yer . Her ülkeden insanlar tatil yapıyor.Bu nedenle de kitapta Marmaris’in her  köşesini farklı milletlerden çocuklar anlatıyor..” Dedi.

Kitap, minik okurlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda buluştu. Kitabın yeni baskıları da olacak. Yeni baskı için çocuklara özel görseller hazırlanıyor.Kitap, farklı yabancı dillere de çevrilecek.Böylece Marmaris’i farklı uluslardan çocuklar masal tadında tanıma fırsatı bulacak. Kirt “İngilizce,           Rusça Almanca gibi farkıl dillere de çevrilecek. Böylece Marmaris’e gelen konuklara verebileceğimiz hediye oluştu. Çocuklara Marmaris’i anlatan hediye edilecek güzel bir yayın oldu” diye konuştu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü