"Seçime her an hazırız"

CHP Marmaris İlçe Kongresi’nin ardından İlçe Başkanı Acar Ünlü ile birlikte görev yapacak yeni ilçe yönetimi görev dağılımı yapıldı. CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, partide basın toplantısı düzenleyerek Yeni CHP Marmaris İlçe Yönetimi ‘ni basına tanıttı.

Tek listeyle gidilen CHP İlçe Kongresi’nde mevcut  İlçe başkanı Acar Ünlü yeniden göreve seçilmişti. Ünlü, CHP Marmaris İlçe Yönetimi Kurulu’ndaki görev dağılımının gerçekleşmesinin ardından basın toplantısı düzenledi. Parti binasında gerçekleşen toplantıda Acar Ünlü, ilk olarak 5 Aralık Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümünü kutladı.Ünlü, tek adayla gidilen ilçe kongresi hakkında bir değerlendirme yaptı. Geniş mutabakatla gerçekleşen seçimin hayırlı olmasını diledi.Acar Ünlü, ilçe yönetim kurulu üyelerinde yapılan görev dağılımı hakkında bilgi verdi.

Ünlü, geride bıraktıkları dönemde çok sayıda proje üreterek , dikkat çeken çalışmalara imza attıklarına dikkat çekti. Yeni dönemde de bu çalışmaları çıtayı daha da yükselterek sürdüreceklerini söyledi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü,  parti binasında düzenlenen toplantıda Türkiye gündeminde yer alan konulara ilişkin de değerlendirmeler yaptı. Ünlü, geçmiş haftalarda Ak Partili belediye başkanlarının istifa ettirildiğini hatırlattı.  Marmaris’teki geçmiş yerel seçimleri hatırlattı. “Partiye değil, adaya oy veriyorum” söylemlerinin bu tablo karşısında gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Acar Ünlü, iktidar temsilcilerinin son zamanlarda çok sık Atatürk’e sarıldığını belirtti.  Bunun samimi olduğunun gösterilmesi için de bir öneri dile getirdi. Atatürk’ün adının kaldırıldığı yerlere yeniden Ulu Önder’in isminin verilmesini istedi.

Ünlü, bir soru üzerine Türk turizmine ilişkin yapılması gereken çalışmalarla ilgili de bir değerlendirme yaptı.Ünlü belediye başkanlarının yurt dışı çıkış izni alamamasından dolayı fuarlara katılamamasını da eleştirdi. Ünlü, CHP olarak her an seçime hazır olduklarının da altını çizdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.